Wednesday, April 27, 2011

Du har måske besluttet dig for at spille online poker for første gang, eller måske er du en rutineret spiller. Uanset hvad er det altid godt at være på udkig efter gratis poker bonusser, hvis du vil til at spille texas hold em. Men det er sjældent, at poker rooms uddeler gratis penge uden krav om indskud. Alternativt skal du indbetale og spille for at optjene en bonus, men nogle gange kan du være heldig, at et poker room opstarter en kampagne for at tiltrække nye pokerspillere.

Din gratis bonus vil det være oplagt at benytte på poker varianten texas hold em, som er et af de mest populære pokerspil på online poker rooms. Dette er absolut spillet for nybegyndere, da det er nemt at lære, selv om det dog er svært at mestre. Derfor er det også egnet for mere rutinerede spillere. I texas hold em poker varianten får hver spiller to åbne kort, der kun tilhører den pågældende spiller. Herudover uddeles der fem åbne fælleskort. Alle spillerne bruger disse sammen med deres egne hole cards til at sammensætte den bedst mulige hånd med fem kort. Den bedste poker hånd i texas hold em online poker er en royal flush, der består af es, konge, dame, knægt, 10 og i samme kulør. Denne hånd efterfølges af straight flush, som er 5 kort i rækkefølge af samme kulør. Herefter følger fire af en slags og fuldt hus, som er mere kendte, og herefter de mere almindelige flush og straight. Endelig følger tre af en slags, to par, et par og til sidst "high card", der blot er højeste kort på bordet.

Som sagt er texas hold em oplagt for nye pokerspillere, der skal begynde deres karriere på online poker rooms. Prøv gerne med en gratis bonus først, så du kan finde ud af, om du har evnerne, eller om du skal øve dig endnu mere.

0 kommentarer :

 
Toggle Footer