Sunday, October 16, 2011

[caption id="attachment_830" align="alignright" width="125" caption="Ilmaispyöräytystä"]Nappaa viisi ilmaispyöräytystä joka arkipäivän aamu[/caption]

Tarjoamme kokonaisen tunnin aamuiloisuutta „aikaisille linnuillemme” syys-lokakuussa, tarkemmin sanottuna 28.09 – 28.10. Sinua odottaa joka aamu viisi ilmaispyöräytystä klo 07:00 ja klo 07:59 välisenä aikana.

Nappaa viisi ilmaispyöräytystä joka arkipäivän aamu!

Pelit vaihtelevat päivittäin. Tsekkaa alla oleva aikataulu, niin pysyt kärryillä mikä peli antaa milloinkin sinulle viisi ilmaispyöräytystä.


Nappaa viisi ilmaispyöräytystä joka arkipäivän aamu


Herätyskellot soimaan – nauti viidestä ilmaispyöräytyksestä. Talo tarjoaa!

Aikataulu:
Maanantai: Jack Hammer
Tistai: Diamond Dogs
Keskiviikko: Boom Brothers
Torstai: Secret Code
Perjantai: Gonzo’s Quest

Nappaa viisi ilmaispyöräytystä joka arkipäivän aamu!

Peliutomaattiturnaus - Ahvenanmaalla 12. marraskuuta 2011


Paf Spin & Win –peliautomaattiturnaus on vihdoinkin pyörähtänyt takaisin kuvioihin. Olethan sinäkin valmiina pyörähtämään tanssilattialla 80-luvun hengessä yhdessä meidän kanssa. Tule sinäkin mukaan niin tehdään illasta ikimuistoinen. Paf Spin & Win on ehdottomasti hauskin, peliautomaattiturnauksemme, joka järjestetään Ahvenanmaalla 12. marraskuuta 2011. Kymmenen korkeinta pistesaalista jatkaa finaaliin, jossa kilpaillaan 10 000 eurosta - voita paikkasi tästä!

Nyt tai ei koskaan kannattaa olla nopea käänteissä – Lucky Sunday on täällä taas. Tulevana sunnuntaina meillä on taas tuhat syytä juhlia. Pelaa yhteensä viidellä eurolla Reels of Fortunea, Sagaa tai molempia niin olet mukana 1 000 euron arvonnassa.

Lucky Sunday jatkuu nyt joka sunnuntai uusilla erikoisilla tarjouksilla – Tervetuloa mukaan pelaamaan kanssamme myös ensi viikon sunnuntaina.

Säännöt ovat yksinkertaiset: Ilmoittaudu mukaan kilpailuun täyttämällä nimesi ja s-postiosoitteesi (sama kuin Paf-pelitililläsi). Pelaa 5 eurolla Reels of Fortunea, Sagaa tai molempia (Demo-peliä ei lasketa) nyt sunnuntaina 16. lokakuuta 2011 niin olet mukana 1 000 euron arvonnassa. Arvonta suoritetaan viikolla 42 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti s-postitse. Voittajille ilmoitetaan s-postitse, joten muista tarkistaa, että s-postiosoitteesi löytyy asiakastiedoistasi. Tarkista myös, että kotiosoitteesi on oikein, sillä palkinnot lähetetään asiakasrekisterissä olevaan osoitteeseen.

Nappaa viisi ilmaispyöräytystä joka arkipäivän aamu!

0 kommentarer :

 
Toggle Footer