Thursday, September 15, 2011

[caption id="attachment_721" align="alignright" width="125" caption="Ilmaiset pyöräytykset!"]Ilmaiset pyöräytykset odottavat sinua![/caption]

Yksi klikkaus voi muuttaa elämäsi. Juuri nyt Mega Fortunen jackpot on ylittänyt ällistyttävät €10 miljoonaa, ollen suurin online jackpot IKINÄ!

Ilmaiset pyöräytykset odottavat sinua!

Joku voi voittaa sen hetkenä minä hyvänsä, joten olemme hyvittäneet sinulle 20 ilmaiskierrosta Mega Fortuneen.


Ilmaiset pyöräytykset odottavat sinua!


Kokeile nyt onneasi Mega Fortune Jackpot metsästyksessä nopeasti, sillä tämä tarjous on voimassa vain maanantaihin 19. syyskuuta klo 23.59 cet saakka.

Oletko sinä meidän seuraava miljonäärimme?

Uusi asiakas, klikkaa tästä rekisteröintisivulle: Ilmaiset pyöräytykset odottavat sinua!

Klikkaa tästä pelaamaan.

Säännöt ja ehdot:

Sinun tulee käyttää ilmaispyörätykset ennen maanantaita 19 syyskuuta 2011 klo 23.59 CET. Tarjous on voimassa vain suomalaisille asiakkaille. Sinun tulee kierrättää kaikki ilmaispyöräytyksillä saadut voitot 35 kertaa kolmen (3) päivän sisällä ennen kuin voit nostaa bonuksesi. Lue kaikki säännöt ja ehdot sekä bonuskierrätysvaatimukset täältä. Bonuksen voi saada KERRAN per henkilö/tili, perhe, talous, osoite, e-mail osoite, luottokorttinumero, IP osoite ja ympäristöt jossa jaettu kone (yliopisto, koulu, kirjasto, työpaikka jne.). Betsafe varaa oikeuden muuttaa bonuksenehtoja missä vaiheessa tahansa ja on pelaajan vastuulla katsoa mahdolliset muutokset.

0 kommentarer :

 
Toggle Footer