Friday, September 23, 2011

[caption id="attachment_813" align="alignright" width="125" caption="Unibet Gratis Poker Pengar"]Unibet Poker Gratis Poker Pengar[/caption]

Unibet och Svenska Pokerförbundet är stolta över att presentera Poker-SM Online för fjärde året i rad! Med en miljon garanterad till vinnaren, en plats i Poker-SM Live och ett WSOP Main Event-paket i potten finns det mycket att spela om! Unibet sjösätter nu en kampanj med €5 att spela för helt gratis til nya kunder.

€5 helt gratis att spela för på Unibet Poker här!

Alltså krävs det ingen insättning för att du ska kunna ta del av dina €5. Du finner dessutom freerolls-turneringar varje timme. Glöm inte att ta del av erbjudandet och få €5 gratis att spela för.


Bonusvillkor för €5 Helt Gratis Poker pengar


Så fort du registrerat ditt pokeralias sitter din €5 på kontot. Du måste spela in 10 VIP-poäng, innan du kan ta ut dina gratispengar. Lycka Till i din väg till SM-guldet!

€5 helt gratis att spela för på Unibet Poker här!

Poker-SM Online går i år av stapeln mellan 27 september och 4 oktober, se fullständigt schema på Unibet Poker.

En miljon garanterad och ett inköp i Poker-SM Live till vinnaren!


Du läste rätt! Vinnaren av Main Event i Poker-SM Online 2011 är garanterad en miljon svenska kronor, oavsett hur många som spelar! Det låter inte så dumt, eller hur? Och inte nog med det, vi ger även vinnaren ett inköp i Main Event i Live-SM som spelas i Riga i slutet av November!

Player of the Year till VM!


Unibet Poker ger den spelare som placerar sig bäst i alla SM-discipliner en resa till WSOP i Las Vegas 2012! Spela så många event du kan och du har chansen att vinna en resa till Las Vegas, inklusive boende och ett inköp i Main Event i World Series of Poker!

Satelliter: Unibet Poker kör satelliter varje halvtimme från klockan 16:00, varje dag! Unibet garanterar tre biljetter till våra sido-event och två till Main Event dagligen. Just ja, jag glömde säga att du kan kvala gratis i frirullar om du vill! Läs mer på Unibet Poker!

Gratis medlemsskap i Svenska Pokerförbundet


SvePoF erbjuder alla spelare i Poker-SM Online ett gratis medlemsskap i förbundet. Läs mer om hur du blir medlem på Unibet Poker.

€5 helt gratis att spela för på Unibet Poker här!

Regler och villkor för Poker-SM Online


Poker-SM Online är endast för spelare som antingen är folkbokförda i Sverige eller innehar svenskt medborgarskap. Vinnare av en satellit till Main Event i Poker-SM Online kan byta sin biljett (ticket) till två biljetter (tickets) till valfritt €100 sido-event, om denne redan innehar en plats i Main Event. Vinnare av en satellit till ett av våra €100 sido-event i Poker-SM Online blir tilldelad en turneringsbiljett (ticket) som kan användas till inköp i valfritt €100 sido-event.
Innehar en spelare plats i alla event går det inte att vinna fler biljetter (tickets). Biljetter (tickets) till ett SM-event går inte att föras över på annan person eller bytas mot pengar. Vinstdistributionen i SM-turneringarna kommer att löpande räknas om fram till start av turneringen då fördelningen är beroende av antalet deltagare. Garantipengarna i Main Event kommer av säkerhetsskäl betalas ut efter att turneringen avgjorts, maximalt fem arbetsdagar efter att en vinnare utsetts. Vinnare av WSOP-paket måste vara 21 år eller äldre för att kunna delta i turneringen. Genom att registrera sig till Poker-SM turneringar och/eller satelliter, samtycker spelare till att deras verkliga namn, alias och bilder kan användas för marknadsföringsändamål. Unibet förbehåller sig rätten att ändra eller avbryta denna kampanj, och Unibets regler och villkor gäller.

0 kommentarer :

 
Toggle Footer